Astor auto delovi
 
                                                                                 
                                                                                                                                
     

Auto delovi za Škoda vozila

Škoda je automobilska firma sa jednom od najdužih istorija u Evropi. Osnovana je u Češkoj davne 1895. godine, a od 1991. godine je sastavu Volkswagen Grupe.

I na našim prostorima, firma iz mesta Mlada Boleslav ima dugu tradiciju, pa se zbog toga i trudimo da obezbedimo rezervne delove, kako za najnovije modele Škode Octavia, Fabia, Superb, Rapid, Yeti, tako i za modele koji su se pojavili na tržištu pre 50 godina, kao što je "Škoda 1000MB", koja je postavila nove standardne udobnosti, performansi i tehnologije sa najnaprednijim motorom u klasi u tom trenutku.

Skoda rezervni delovi koje imamo u ponudi mogu produžiti životni vek Vašeg automobila usled svog visokog kvaliteta, naši Skoda delovi potiču od proverenih proizvođača

Ponuda SKODA auto delova

Ne zaostajući za budućnošću, ne zaboravljamo ni prošlost, tj. stare, najpoznatije i dokazane Škoda modele automobila.Cilj nam je da u prodavnici „Astor“, na jednom mestu možete pronaći sve vezano za ovaj renomirani brend, za apsolutno bilo koji model automobila.

Robne marke SKODA delova koji su u našoj ponudi su od renomiranih svetskih proizvođača, visokog kvaliteta testiranih u laboratorijskim uslovima, kao i uslovima stvarnog života. Tek nakon dugotrajnih istraživanja i rigorozne kontrole, odobreni su za široku primenu.

Proizvodnja SKODA auto delova koje prodajemo vrši se pomoću savremenih tehnologija i novih aplikacija od najkvalitetnijih materijala, kako bi odgovorili svim vremenskim uslovima, obezbedili maksimalnu izdržljivost i ispunili očekivanja kupaca.                                                                             

Astor auto delovi za Volkswagen, Audi, Seat, Skoda vozila

Volkswagen auto delovi Audi auto delovi Seat auto delovi Skoda auto delovi

Copyright © "Astor" 2019. Sva prava zadržana.