Astor auto delovi
 
                                                                                 
                                                                                                                                
     

Auto delovi za Volkswagen vozila

Volkswagen je najveći evropski proizvođač automobila. Firma „Folskvagen“ je osnovana je 30-ih godina prošlog veka, na zahtev Adolfa Hitlera. On je uputio zahtev Ferdinandu Poršeu da osmisli automobil koji će „svako moći da priušti“. Na taj način je nastala fabrika Volkswagen, što na nemačkom jeziku znači „narodni automobil“.

Automobili iz ove fabrike, naročito „Buba“ , postali su omiljeni širom sveta. „Buba“ je čak kasnije postala najprodavaniji automobil na svetu. Pored „Bube“, neki od najpoznatijih i najznačajnijih modela automobila proizašlih iz fabrike VW su Golf, Polo, Passat i Jetta. To su ujedno i najrasprostranjeniji modeli automobila na prostorima Srbije.

U prodavnici „Astor“ možete pronaći skoro sve rezervne delove za VW vozila, od najnovijih modela, pa do oldtajmera. Poseban akcenat je stavljen na delove starijih modela svih godišta, kao što su legendarni modeli - Buba, Bus, Golf, ali nismo zapostavili ni delove za novije modele Sharan, Tiguan, Touran, Touareg, Up!, Passat CC.

VW rezervni delovi koje imamo u ponudi mogu produžiti životni vek Vašeg automobila usled svog visokog kvaliteta, naši VW delovi potiču od proverenih proizvođača

Ponuda VW auto delova

Ne zaostajući za budućnošću, ne zaboravljamo ni prošlost, tj. stare, najpoznatije i dokazane Volkswagen modele automobila.Cilj nam je da u prodavnici „Astor“, na jednom mestu možete pronaći sve vezano za ovaj renomirani brend, za apsolutno bilo koji model automobila.

Robne marke VW delova koji su u našoj ponudi su visokog kvaliteta testiranih u laboratorijskim uslovima, kao i uslovima stvarnog života. Tek nakon dugotrajnih istraživanja i rigorozne kontrole, odobreni su za primenu.

Proizvodnja VW auto delova koje prodajemo vrši se pomoću savremenih tehnologija i novih aplikacija od najkvalitetnijih materijala, kako bi odgovorili svim vremenskim uslovima, obezbedili maksimalnu izdržljivost i ispunili očekivanja kupaca.                                                                             

Astor auto delovi za Volkswagen, Audi, Seat, Skoda vozila

Volkswagen auto delovi Audi auto delovi Seat auto delovi Skoda auto delovi

Copyright © "Astor" 2019. Sva prava zadržana.